Språk:

nlensvbefrde

Material med marmorstruktur är tillbaka igen; åderstrukturen ger en rik, naturlig look i dagens interiör. Förutom äkta marmor levererar Jetstone också en rad färger i komposit, keramik och Dekton som ger en vacker naturlig marmorlook. Till skillnad från äkta marmor har dessa material mycket praktiska egenskaper. Färgerna är också mycket mindre mottagliga för färgskillnader per parti. Det översta lagret av keramik och Dekton består av ett fast tryck så att åderstrukturen alltid har samma mönster.

 

Med ett antal färger erbjuder vi till och med möjligheten att köpa skivor med en ”speglad” struktur så att vi på begäran (mot tilläggspris) kan låta strukturen på angränsande ytor nästan exakt spegla varandra. Detta speciella bearbetningssätt heter ”bookmatching”, och finns tillgängligt för färgerna nedan med en #.

 

Eftersom våra prover endast kan ge en begränsad bild av strukturen i dessa material, erbjuder vi er möjligheten att på denna sida se stora bilder som ger en bra bild/känsla av strukturen på en hel skiva.

 

Finns din favorit inte med? Ta en titt på de så kallade Supernaturals; en serie i komposit med mycket vackra granit- och marmorliknande strukturer.

 

  Estatuario [keramik] #

  Aura [Dekton] #

  Bianco Azzano [keramik]

  Entzo [Dekton]

  Tundra [Dekton]

  Cinquale [keramik]

  Noblesse White [kvartskomposit]

  Calacatta [keramik] #

  Bianco Palazzo [kvartskomposit]

  White Attica [kvartskomposit]

  Bianco Arabescato [kvartskomposit]

  Snowy Ibiza [kvartskomposit]

  London Grey [kvartskomposit]

  Georgian Bluffs [kvartskomposit]

  Zaha's Stone [keramik]

  Grey Armani [keramik]

  Piatra Grey [kvartskomposit]

  Ambrato [keramik]

  Nero Greco [keramik]

  Marrone Classico [keramik]

  Marquina Black [keramik]

  Kelya [Dekton]

  Noblesse Black [kvartskomposit]