Språk:

nlensvbefrde

Material med betonglook är ”here to stay”; de passar i lantliga, moderna och industriella interiörer. Anledningen är bland annat att det finns enormt många möjligheter; färgerna sträcker sig från antracitgrå till nästan vit, och från subtilt molnigt till mycket tydligt. Även ytans utformning kan man välja; de flesta material har en jämn borstad yta, men Concreto och Basalto har till exempel större fördjupningar och en kännbar struktur för att betona den robusta karaktären.

 

På den här sidan visar vi en samling med färger som ger en betongkänsla. På grund av deras praktiska egenskaper är de, till skillnad från äkta betong, idealiska som bänkskivor för kök.

 

Eftersom våra prover endast kan ge en begränsad bild av strukturen i dessa material har ni möjligheten att på denna sida se stora bilder som ger en bra bild/känsla av strukturen på en hel skiva.

 

Letar ni efter ett material med en industriell look, men ej med betongkänsla? Ta då en titt på den här sidan som bland annat innehåller material med en känsla av väderbiten metall.

 

  Fresh Concrete [kvartskomposit]

  Blanc Concrete [Dekton]

  Cloudburst Concrete [kvartskomposit] #

  Pietra Perla [keramik]

  Lava Serena [keramik]

  Luce [keramik]

  Airy Concrete [kvartskomposit] #

  Flannel Grey [kvartskomposit]

  Fuerza [keramik]

  Robusto [keramik]

  Topus Concrete [kvartskomposit] #

  Crea Beton Light [kvartskomposit] #

  Raw Concrete [kvartskomposit]

  Fog [kvartskomposit]

  Soke [Dekton]

  Pietra Napoli [keramik]

  Rugged Concrete [kvartskomposit] #

  Scuro [keramik]

  Concreto [kvartskomposit] #

  Buxy Grey New [kvartskomposit]

  Basalto [kvartskomposit] #