Språk:

nlensvbefrde

Säker och ansvarstagande keramik

Keramiska bänkskivor är på stark uppgång, inte så konstigt med tanke på materialets extremt praktiska egenskaper som överlägsen reptålighet samt värme och fläck beständig i högsta klass.

 

NSF och GreenGuard garanterar

Jetstone väljer sina leverantörer noggrant och arbetar endast med keramik som är certifierade i enlighet med NSF- och GreenGuard-standarder. Dessa stora, oberoende organisationer är engagerade många olika tester och inspektionen av material inom hygien och livsmedelssäkerhet. Aspekter som naturligtvis är av stor vikt när det gäller köksbänkskivan. Våra leverantörers certifikat för NSF samt GreenGuard finner ni via länkarna nedan:
– Neolith: NSF och GreenGuard
– Laminam: NSF

 

Socialt ansvar

De keramiska tillverkarna som Jetstone arbetar med är inte bara involverade i livsmedelssäkra produkter utan också i företagens sociala ansvar. Till exempel består många av Laminams använda material av 20 till 40 procent återvunna material. Neolith ger ett betydande årligt bidrag till Pepitamola Foundation, som stödjer familjer som har barn med Downs syndrom. Dessutom donerade Neolith 300 000 euro till sjukhus i spanska Castellón-regionen under Corona-krisen.