Språk:

nlensvbefrde

NSF

Kvartskomposit är ett vackert material och för närvarande ett mycket populärt alternativ i bänkskivor för kök. Denna popularitet kan enkelt förklaras av det stora utbudet av färger, men först och främst av materialets ytterst praktiska egenskaper. Dessa praktiska egenskaper ska dock inte tas för givet.

 

Kvartskomposit från hela världen

Antalet tillverkare av kvartskompositskivor runtom i världen ökar ständigt. Detta är en positiv utveckling som ytterligare bekräftar kvartskompositens popularitet som arbetsyta. Tillverkningen av kvartskomposit är dock ett specialistområde inom vilket produktionsteknik och i synnerhet råmaterialet som används har en stor inverkan på den färdiga bänkskivans utseende och hygieniska egenskaper. Kvaliteten på produkter från olika tillverkare kan variera, ibland mycket.

 

NSF; garanterar att kvartskompositen uppfyller standarden för livsmedelssäkerhet

Jetstone väljer sina leverantörer med omsorg och arbetar enbart med kvartskomposit som certifierats i enlighet med NSF:s standarder. Denna stora, fristående organisation är involverad i test och godkännande av material som ska klara kraven för hygien- och livsmedelssäkerhet. Detta är naturligtvis nödvändiga krav för bänkskivor i kök.

logo-nsf