Språk:

nlensvbefrde

Jetstone

Sedan Jetstone grundades år 1993 har företaget etablerat sig som en specialist på bänkskivor i granit, kvartskomposit och keramik. Våra vackra bänkskivor i hög kvalitet blir alltmer populära bland köksåterförsäljare, inredare och relaterade verksamheter. Vår leveranssäkerhet på 99,8 % är ytterligare en anledning till att så många kunder återvänder. Fakta vi är enormt stolta över!

 

Bänkskivor tillverkade av engagerade medarbetare

Grunden för vår seriösa vision, att bearbeta naturmaterial (natur) för att skapa vackra bänkskivor (design) med hjälp av de senaste verktygen (teknik), är 300 entusiastiska och engagerade medarbetare, inkluderande vårt eget team av montörer. Både vår personal och den avancerade teknik vi använder bidrar till de korta leveranstiderna. I de flesta fall kan en specialtillverkad bänkskiva levereras till ert projekt inom 10-14 arbetsdagar.

 

Kvalitet är ett absolut måste för lyxiga bänkskivor

Det behöver knappast sägas att kvalitet är av yttersta vikt för oss. Ni förväntar er inget annat. På marknaden för lyxprodukter, där bänkskivor i sten ingår, är detta ett absolut måste och en förutsättning för vår existens. Vi tror dock att nyckeln till vår framgång i än högre grad ligger i vår tydliga rådgivning och vår förmåga att tänka igenom eventuella problem tillsammans med kunderna. Men den ligger framför allt i det breda sortiment av färger och kanttyper som vi erbjuder för bänkskivor. Det betyder att ni med säkerhet kan hitta det som er kund vill ha. I en tidsepok som definieras av individualitet inom designområdet är detta en viktig faktor som särskiljer oss som leverantör av lyxiga bänkskivor.

 

Er partner för bänkskivor i natursten, kvartskomposit och keramik

Bänkskivor i sten är lyxprodukter. De är också komplicerade produkter, vilket betyder att ett bra samarbete mellan kund och leverantör är mycket viktigt. Här spelar vår tydliga och seriösa inställning en stor roll. Detta betyder, tillsammans med vår produktionskapacitet (två moderna produktionsanläggningar), en professionell organisation och en god ekonomi i företaget, att ni kan vara säkra på ett framgångsrikt, långsiktigt samarbete när ni arbetar med oss. Våra bänkskivor i sten håller en livstid och vi ser också långsiktigt på verksamheten…