Språk:

nlensvbefrde

Jetstone & Mineralkomposit

Mineralkomposit är det mest sålda och populäraste materialet inom Jetstone sortimentet. Förutom efterfrågan från konsumenterna används komposit mer och mer inom projektmarknaden för nyproduktion och renovering. Vi är mycket stolta att kunna presentera ett unikt sortiment med bred mångfald för den Skandinaviska marknaden. Vårt sortiment består huvudsakligen av material producerat av tre välkända leverantörer med hög kvalitet.

 

Caesarstone | Den stora ’trendsettern’ inom design och färgutveckling. Caesarstone samarbetar med många internationella framstående arkitekter och designers.

Silestone | Ett starkt varumärke med ett brett sortiment och inspirerande marknadsföring som skapar en igenkänningsfaktor hos kunderna.

Diresco | Vår mycket flexibla samarbetspartner med fokus på hållbarhet.

 

Utifrån dessa huvudleverantörer sammanställer vi vårt egen unika färgpalett; allt från en rå betonglook till marmor- och kalkstens utseende och allt mellan den vitaste vita till den djupaste svarta. Mångfald är vårt motto; vi vill vara säkra på att våra kunder kan hitta i stort sätt vilken färg som helst.

Utöver detta, alla komposit material från våra leverantörer tillverkar enligt NSF certifieringen vilket ger en garanti på säker användning av matvaror på bänkskivorna. Vilket för oss är en självklarhet!

 

Skulle ni trots allt sakna en färg i vårt sortiment – tag kontakt med oss så undersöker vi möjligheten att få fram denna färgen via våra leverantörer eller hitta ett annat lämpligt alternativ!