Språk:

nlensvbefrde

Caesarstone

Det absolut populäraste materialet i Jeststone’s sortiment är kvartskompositen. Vårt sortiment med kvartskomposit har vuxit enormt genom åren och vi kan idag erbjuda ett brett urval av kulörer; allt ifrån enfärgat till marmorerat, från helt vit till den djupaste svart. Kompositen vi köper kommer från ledande producenter, och deras material måste minst uppnå de stränga krav som NSF ställer. NSF lämnar ut en certifiering som innebär att produkten är godkännd för livsmedelssäkerhet, vilket är väldigt viktigt i ett kök!

 

Officiell återförsäljare av Caesarstone
Caesarstone’s kvartskomposit har tagit en viktig och speciell roll i vårt sortiment. Denna ledande producent har all fokus på kvalité och är den absoluta trendsättaren när det kommer till utveckling av nya kulörer och strukturer. Caesarstone väljer att jobba tätt ihop med högst två profesionella återförsäljare per land. Vi är stolta över att Caesarstone har valt Jetstone som återförsäljare för den Svenska och Nederländska marknaden.

Vill du ha en titt bakom kulisserna på Caesarstone, kolla in denna videon.

 

Caesarstone’s kulörer
Inom vår kollektion av kvartskomposit hittar man Caesarstone’s material i framförallt tre stilar:
– Material med en subtil molnig struktur som ger materialet ett diskret och naturligt utseende. Exempel på detta är Clamshell, Ginger, Oyster, Raven, Slate och Shitake.
– Material med en ådrad struktur som ger materialet ett exklusivt marmorliknande utseende. Exempel på detta är bland annat London Grey, Georgian Bluffs, Piatra Grey, Empira Black och Empira White.
– Material med ett subtilt betongutseende. Exempel på detta är Fresh Concrete och Raw Concrete.

 

På vår sida med alla aktuella kompositkulörer kan ni enkelt känna igen Caesarstone färger genom en 4-siffrig nummer bakom färg namnet.