Språk:

nlensvbefrde

Pebbles-serien från Caesarstone

 

Jetstones kompositsortiment utökas i vår med Caesarstones Pebbles-serie: fyra subtila och jordnära nyanser baserade på klapperstenar. Varje sten är formad av krafterna från vatten och vind, vilket gör den till en symbol för naturlig skapelse. I hektiska tider ger färgpalettens subtilitet och mjukhet lugn i hemmets hjärta.

 

Serien innehåller två material med en matt och borstad satinfinish; den krämvita Stoneburst och den mjuka brungråa Wyndigo.

Agger Grey kombinerar en varm tvåfärgad bas av rökgråa toner med en blank yta. Den polerade ytan hittar vi också i den skiffergråa Raindream, som med sina mörkgråa ränder och neutrala accenter påminner om en våt flodsten.

 

De fyra materialen från Pebbles-serien finns tillgängliga med maximala mått på 3000x1390mm.