Språk:

nlensvbefrde

Nya färger keramik

 

Material som kombinerar de praktiska egenskaperna hos keramik (värme-, rep- och fläcktålig) med en distinkt, naturlig look blir allt populärare. Vi utökar vårt sortiment inom detta område med fem exceptionellt vackra material:

 

Borghini |  Denna nya färg i keramik kombinerar en matt vit basfärg med mystiska ådror i guld, brons och svart.

 

Amazonico | En spektakulär look inspirerad av de mystiska sydamerikanska regnskogarna. Inte bara det distinkta mönstret utan också strukturen bidrar till den ultranaturliga utstrålningen av detta lyxiga material.

 

Venatino | Framträdande grå ådror ger den klassiska marmorkänslan på en krämvit basis.

 

Himalaya Crystal | Himalaya-topparna var inspiration för detta kristallina material. Kraftfulla ådror ger en balanserad kontrast till den till synes genomskinliga ytan.

 

White Cloud | Ett ljusgrått material med smala ljusa och mörka ådror som ger en uppfriskande yta. White Cloud är elegant och harmonisk och påminner om solen som precis bryter fram mellan molnen.

 

De fem nya färgerna har alla en matt borstad yta (satäng). Amazonico och Himalaya Crystal finns i tjocklekar 6 och 12 mm med en maximal storlek på 3160×1460 mm. White Cloud finns endast med en tjocklek på 6 mm och har en maximal storlek på 3200×1580 mm. Borghini och Venatino finns i tjocklekar 6 och 12 mm med en maximal storlek på 3160×1540 mm.