Språk:

nlensvbefrde

Nyhet: Empira Black

 

Empira Black är en stilfull kvartskomposit med utseendet av svart marmor. Den djupa och mörka basfärgen utformar en fantastisk kontrast mot den ljusa marmoreringen och medför en känslan av lyx till köksdesignen. Kombinationsmöjligheter med kökdesign är många, med svart och/eller mörka träslag för en rustik och robust utseende eller med ljusa luckor för en mer klassisk look.

 

Ett material som kombinerar utseendet av exklusiv marmor men med praktiska användnings egenskaper. Denna trenden började för ett antal år sedan med ljusa marmor sorter och en oftast mjuk ådring. Idag ser vi att det mer och mer går mot mörka toner och en tydligare ådring.

 

Empira Black från Caesarstone (prisgrupp 6) har ett polerad (glansig) yta och finns tillgänglig i 12 och 20mm material med max måtten 3000 x 1390mm.