Språk:

nlensvbefrde

Montör/Installatör bänkskivor

 

Vi fortsätter vår expansion och behöver nu stärka vårt team med ytterligare en montör/installatör i Stockholm som har god känsla för kvalité, service samt kundtillfredsställelse.

 

Arbetsuppgifterna består främst av mätning, montering, leverans och inbärning av stenskivor till kök och badrum. Vi arbetar både med privatkunder och större nyetableringar. Vi söker dig som är hantverksmässig, kvalitetsmedveten och har förmågan att möta kunden på ett serviceinriktat och representativt sätt.

 

För att vara framgångsrik i tjänsten krävs det att du är noggrann och har grundläggande kunskaper i matematik då inmätningen är en avgörande del i att produkten dels ska tillverkas rätt men också för att slutligen kunna monteras med hög precision. Meriterande för tjänsten är erfarenhet från stenbranschen och/eller köksbranschen som tex snickare eller köksmontör. Erfarenhet från att leda ett mindre team är också meriterande. B körkort är ett krav.

 

Du utgår dagligen från vårt regionala lager i Saltsjö-boo och tillsammans med dina kollegor servar du våra kunder i Mälardalen. Vi erbjuder både utmanande och ansvarsfulla arbetsuppgifter med marknadsmässiga villkor. Tjänsten är tillsvidare och inleds med en 6 mån provanställning.

 

Vill du vara med på en spännande och utvecklande resa – bli en Jetstone stjärnmontör – Välkommen med din ansökan!

Är du personen vi letar efter? Skicka då din ansökan och CV till: bhunter@jetstone.se

Intervjuer sker löpande, så är du rätt person tveka inte att skicka in din ansökan!