Språk:

nlensvbefrde

Living Kitchen 2019

 

Från 14 till 18 januari stod vi på Living Kitchen mässan, del av IMM i Köln. För vår monter, utformad enligt en idé av Perry Hanssen (Hanssen ID), fick vi inspiration från den nederländska konsthistorien. Vi hade en 8 meter lång bar inspirerad av den berömda Rietveld-stolen. Där introducerade vi besökare för bland annat den nya keramiktypen Ceppo de Gré och visade vi den nya ERA-diskhon från Franke, integrerad i kompositfärgen Airy Concrete.

 

Andra nya färger presenterade vi i ett antal Mondriaan-liknande målningar. De nya keramikfärgerna Volcano Grigio och Volcano Nero visades som verkliga museiföremål, liksom Noblesse-serien (en svartvitt kompositfärg med subtila vinklade strukturer). I materialtypen Dekton kunde vi redan visa smakprov på några nya färger, fler nyheter om dessa kommer att följa senare i år. Besökarna kunde även åtnjuta en nybryggd kopp kaffe, som serverades av en barista från Straat Magellan Koffie. Och av nederländska stroopwafels (sirapsvåfflor), nygräddade av sirapsvåfflorbagaren Ron Kwinten. Dessa godsaker serverades från ett imponerande triangulärt kök, där vi visade en världspremiär från Caesarstone: Oxidian. I denna mörkgråa kompositfärg är en lätt (ljus) oxiderad effekt bearbetad, vilket ger denna skiva en speciell look.

 

Trots att mässan hade mindre besökare än för två år sedan, blickar vi tillbaka på en lyckad vecka där vi pratade med många holländska och tyska kökshandlare och intresserade parter. Vi vill tacka alla som bidragit till förverkligandet av vår presentation och naturligtvis alla entusiastiska intresserade besökare.

 

Vill du hålla dig informerad om alla introduktioner av nya färger? Håll ett öga på vår webbplats.