Språk:

nlensvbefrde

Mörkare material med ljusare ådring

 

Efterfrågan på bänkskivor med marmorutseende ökar hela tiden. Efterfrågan har först och främst varit på ljust material med grå/svart ådring men nu ökar efterfrågan på mörkare material med ljusare ådring. Jetstone har därför kompletterat sitt sortiment med tre nya keramiker;

Marquina Black | en svart grundton med kritvit ådring
Nero Greco | en antracitgrå grundton med ljusgrå ådring

Zaha’s Stone | en grå grundton med vit ådring

 

Dessa keramiker har en matt (satäng) yta och levereras i tjocklekarna 6 mm och 12 mm. De nya sorterna har givetvis keramikens praktiska egenskaper; de är alltså rep-, värme- och fläcktåliga. De maximala måtten är följande: Marquina Black 3160×1510, Zaha’s Stone 3160x1460mm och Nero Greco 3200x1580mm.

 

Om ni söker ett mörkare material med en ljusare ådring med polerad yta rekommenderar vi vår vackra komposit Piatra Grey.