Språk:

nlensvbefrde

Dekton X-Gloss

 

Från och med nu har vi även polerade skivor av materialet Dekton i vårt sortiment. Dekton introducerades för två år sedan och produceras av samma tillverkare som producerar kompositen Silestone. Dekton framställs med en kombination av produktionsteknik från både komposit och glas vilket gör Dekton extremt motståndskraftig mot värme, repor och fläckar.

 

Fram tills nu var Dekton, precis som keramik, endast tillgänglig med en matt yta (satäng yta). Men från och med april introduceras Dekton X-GLOSS. Med hjälp av en revolutionerande produktionsteknik har X- GLOSS en högblank finish. Jämfört med matt yta är Dekton X-GLOSS dock mindre reptålig, men lika motståndskraftig mot värme och fläckar vilket gör att Dekton X-GLOSS är en mycket praktisk produkt.

 

Dekton med polerad yta finns i fyra färger:

– Halo: vit
– Blaze: grå
– Lumina: varmgrå
– Spectra: svart

 

Dekton X-GLOSS finns i tjocklekarna 8 mm och 20 mm, och maximal dimension är 3100 x 1300 mm.