Språk:

nlensvbefrde

Fossil Stone & Kadoma Black

 

Jetstone introducerar två mörkare keramiker som liknar mörk natursten i sitt sortiment;

Kadoma Black: En nyhet i keramik med en lite grövre yta som liknar flammad granit. Resultatet är en naturlig och robust mörkgrå keramik som passar utmärkt i så väl ett lantligt kök som i ett modernt kök.

OBS! På grund av dess speciella yta kommer det att finnas en viss färgskillnad mellan keramikens ovansida och avfasningen på kantbearbetningen.

Fossil Stone: En väldigt vacker och naturtrogen kopia på mattslipad Belgisk Fossil. Färg, struktur och även fossiler är väldigt likt orginalet, men Fossil Stone har naturligtvis även keramikens praktiska egenskaper. Fossil Stone blir med dessa egenskaper en verklig efterföljare till nuvarande Blue Stone.

 

Precis som alla andra keramiker från Jetstone har även Fossile Stone och Kadoma Black en matt yta som är väldigt praktisk och hygienisk; ytan är extremt värmebeständig, reptålig, syrafast och fläcktålig. Kadoma Black och Fossil Stone finns i 6 mm och 12 mm tjocklek, och maximal storlek är 3150 x 1450 mm.