Språk:

nlensvbefrde

Milan Design Week

 

Jetstone är mycket stolta över att vara en exklusiv återförsäljare för Caesarstone i Nederländerna, Sverige och Norge. Caesarstone som är specialist på kvartskomposit leder i design och framställning av nya, naturliga kulörer. Caesarstone arbetar givetvis med den internationella toppen vilket kommer att märkas tydligt under kommande Milan Design Week där de arbetar tillsammans med ingen mindre än topdesignern Tom Dixon!

 

I underbara Museo dei Bambini mitt i Milano presenterar Caesarstone det vansinniga konceptet -THE RESTAURANT- som är designat av Tom Dixon. I denna gamla kyrka kommer det att resas olika områden utifrån fyra teman; Air, Fire, Water och Earth. Varje område har en specifik stil och atmosfär, och varje område har även ett komplett fungerande kök där färska italienska produkter tillagas till kulinära upplevelser.

 

För området ”Fire” arbetar Caesarstone tillsammans med Jetstone. Under de kommande veckorna vi kommer att producera alla delarna till detta matområde, och det är inte lite! Tiotal kubistiska 3D-delar i mörkare färger som Vanilla Noir och Raven kommer att tillsammans bilda en väldigt speciell enhet.

 

Från den 12:e t.o.m den 17 april visas denna speciella presentation från Caesarstone, samtidigt som det är EuroCucina mässan.