Språk:

nlensvbefrde

Fresh Concrete & Raw Concrete

 

Jetstone introducerar två nya kulörer från Caesarstone i sitt kompositsortiment; Fresh Concrete och Raw Concrete. Båda kulörer har en subtil betongstruktur där Fresh Concrete har en krämig vit grundfärg och Raw Concrete har en ljusgrå nyans.

 

Caesarstone är världsledande inom tillverkning av kompositmaterial, men framför allt så bemöter dem de nya trenderna. Caesarstone visar årligen upp imponerande koncept på Milano Design Week, och de lyckas framför allt med att producera nya eleganta och kommersiella kulörer. Som officiell partner till Caesarstone för Nederländerna och Sverige ger Jetstone regelbunden feedback på nya kulörer, idéer och samarbetar med Caesarstones professionella organisation.

 

De nya kulörerna Fresh Concrete och Raw Concrete har maximal storlek på ca 3000 x 1300mm och lagerförs i tjocklekarna 12 och 20mm.