Språk:

nlensvbefrde

Basalto; mörk betong-look i komposit

5 november 2013

 

Efter vi har introducerat Concreto, kommer Jetstone nu med den nya färgen Basalto, som återigen visar hur naturligt fint komposit kan se ut nuförtiden! Färgen är en basalt-look som inte är jämförbar med andra på marknaden. Inte minst på grund av sitt naturliga utseende yta med små bucklor och struktur. Klicka på bilden bredvid för en större bild.

 

Basalto satin är en utmärkt val för dem som vill ha en känsla av betong eller basalt, men vill ha de praktiska egenskaper som komposit har. Betong och basaltsten är måttligt beständiga mot repor, syra och fläckor. Egenskaper som komposit har slår med hästlängder betong och basaltstenen. Med den naturliga struktur och yta är Basalto satin ett vackert alternativ.

 

Basalto satin finns i max. mått 3000 x 1300 mm.