Språk:

nlensvbefrde

XL Keramik, större och tjockare

 

Viktiga nyheter för keramik i XL-mått; tjockleken på detta material ändras till 12mm. massivt. Dessutom ändras max måtten från 350x120cm. till 320x150cm.

 

 

På grund av den nya massiva tjockleken på 12mm. behöver du vid XL-färgerna inte hålla koll längre på en  visuell limfog i råmaterialet, som kan vara synlig vid kakellistor, stänkpanel osv. Med 12mm. keramik har du tekniskt sätt samma förutsättningar som på 12mm. komposit, fast egenskaperna skiljer sig mellan materialerna.

 

Keramikfärgerna med ordinarie max mått (299x99cm.) är som vanligt tillgängligt i 7mm. tjockt råmaterial, uppbyggt av två lager 3mm.’ers material. De unika egenskaperna av keramik är oändrat; en matt, naturlig yta med utmärkta egenskaper i form av värma- och reptålighet.

 

Mer information hittar du i vår nya katalog, som släpps under oktober månad.