Språk:

nlensvbefrde

Concreto, kvartskomposit liknande betong

3 maj 2013

 

Genom introduktion av den nya färgen Concreto, visar Jetstone att det finns massor av möjligheter att uppvisa en naturell look av kvartskomposit. Den liknar inte bara betong, utan den känns också som sådan, genom ytbehandlingen som ger Concreto sin speciella karaktär. Endast verkligt professionella inom stenindustrin kan se att detta är kvartskomposit. För att se en större bild av färgerna, klicka bara på bilden bredvid denna text.

 

 

Den nya Concreto är ämnad för kunder som vill kombinera betong looken med praktisk kvartskomposit. Märk att riktig betong är känslig för repor, syror och fläckar vilket den nya färgen i kvartskomposit inte är.

 

Concreto finns att få i storlek 300 x 130 cm, och endast med en matt ytbehandling.