Språk:

nlensvbefrde

Fokos, keramik liknande betong

4 mars 2013

 

Jetstone är stolta att kunna presentera 4 nya färger i keramik, som kommer att möta efterfrågan på betong liknande bänkskivor, Fokos serien. Genom denna nya serie erhålles en naturlig look av färger typ Fokos Roma (creamy vit), Fokos Rena (sand grå) Fokos Roccia (varm grå) och Fokos Antracit (mörk grå).  För att se en större bild av färgerna, klicka bara på bilden bredvid denna text.

Denna serie är ämnad för kunder som vill kombinera looken av betong med ren karaktär. Kom ihåg att riktig betong är känslig för repor, syror och fläckar. Däremot keramik, tål detta betydligt bättre. Med dessa vackra och naturliga färger kan keramiken bli ett mycket bra alternativ till riktig betong.

 

Fokos serien är tillgänglig i storlek 299 x 99 cm.